Uncategorized

Partiledarkandidaterna besöker Sörmland 2/10

Rossana Dinamarca.   Hans Linde.               Ulla Andersson.       Jonas Sjöstedt.

Vid denna tid är det nog välkänt att Lars Ohly, Vänsterpartiets ordförande kommer inte att ställa upp för omval. Vänsterpartiet kommer att ha sin partikongress i början av januari nästa år och välja där en ny partiordförande eller två.

Vänsterpartiet Sörmland kommer att anordna en nomineringskonferens med representation av de fyra partiledarkandidater: Ulla Andersson, Rosanna Dinamarca, Jonas Sjöstedt och Hans Linde. Nomineringskonferensen kommer att äga rum på söndag den 2:a oktober. Kandidaterna kommer då att presentera sig själva och därefter kommer en utfrågning av kandidaterna att ske.

Vi återkommer senare med detaljerna kring var och vilka tider.

Kopiera länk