Uncategorized

Maria Chergui ny kommunalråd i Eskilstuna

Maria Chergui

Maria Chergui valdes på vänsterpartiets senaste medlemsmöte i Eskilstuna till ny kommunalråd. Maria Chergui ersätter Eila Clarstedt som varit kommunalråd under föregående mandatperiod.

Maria Chegui har under den senaste mandatperioden varit politisk sekreterare i vänsterpartiet i Eskilstuna och även haft en ordinarie plats i kommunfullmäktige och i barn- och utbildningsnämnden samt varit ersättare i kommunstyrelsen. Hon har även en del andra politiska uppdrag bla. ledamot i distriktsstyrelsen och i partiets framtidskommission.

– Jag ser fram emot att jobba som kommunalråd i det rödgröna samarbetet. Mitt förhållningssätt är att arbeta utifrån mitt partis ideologi, men jag hoppas även kunna sätta min personliga prägel, säger Maria Cherqui.

Eskilstuna styrs idag av S, V och MP.

Kopiera länk