Uncategorized

Partiledarbesöket i Eskilstuna

 

Stämningen var på topp i Eskilstuna under den rödgröna dagen som anordnats av S, V och MP. Flera hundra hade samlats för att lyssna på budskapet från partiledarna och språkrören om vikten av ett regeringsbyte och vilken väg sverige kommer att ta de närmaste fyra åren.

Under hela dagen hölls aktiviteter på Fristadstorget anordnade av lokalföreningarna. Apeller hölls av de lokala företrädarna för de rödgröna och avslutades med framträdande av Staffan Hellstrand, Sulo och Idde Shultz innan det var dags för partiledarna och språkrören att anträda scenen.

Budskapet var välfärdssatsningar, järnvägssatsningar och klimatinvesteringar.

Lars Ohly: ”Det här valet handlar om människosyn och vilket samhälle vi vill skapa”.

Maria Wetterstrand: ” Vi vill ha fler latser på komvux och större satsningar på högskolan”.

Mona Sahlin: ”Lön och pension skall beskattas lika”.

”Om vi skall satsa på järnvägar behövs det en tågmästare i regeringen” sa Lars Ohly och drog ner rungande applåder.

Fler bilder är på gång.

Kopiera länk