Internationellt

Föreläsning om Afghanistan-Öppet möte

Veteranen i solidaritetsarbetet för Afghanistan, tidigare förbundssekreterare i Svenska Afghanistankommittén, Peter Hjukström, kommer till Gnesta och föreläser om Afghanistan och om varför svenska soldater ej skall underordna sig NATOs krigföring i Afghanistan och om det faktum att Sverige är i krig och ej i fredsbevarande uppdrag.

Veteranen i solidaritetsarbetet för Afghanistan, tidigare förbundssekreterare i Svenska Afghanistankommittén, Peter Hjukström, kommer till Gnesta och föreläser om Afghanistan och om varför svenska soldater ej skall underordna sig NATOs krigföring i Afghanistan och om det faktum att Sverige är i krig och ej i fredsbevarande uppdrag.

Alla fredsvänner varmt välkomna till Hembygdsgården i Gnesta den 14 november kl 18 30. För ytterligare upplysningar ring Sixten Thuresson tel. 073 736 6852

Kopiera länk