artikel

Ta makten över besluten !

Vet du inte hur du ska hantera härskartekniker? Vill du lära dig mer om mötesteknik och retorik?
Då måste du boka in Lördagen den 11 februari.Då anordnar nämligen Vänsterpartiet i Västmanland en separatistisk kurs för kvinnor med målsättningen att stärka kvinnor för att fler ska känna att de har kunskaper och möjlighet att delta i den interna debatten.
Förhoppningsvis kommer vi också kunna fylla talarstolen på DÅK:en med peppade Kvinnor.

Det blir föredrag, diskussion och praktiska övningar om retorik, mötesteknik och hur man hanterar härskartekniker. Kursen är till för alla intresserade kvinnor i Vänsterpartiet. Om du har politiska uppdrag eller inte och om du har varit med länge eller i en månad spelar ingen roll. Alla är välkomna!

Sista anmälningsdag är den 5 februari. Men antalet platser är begränsade så anmäl dig på en gång! Anmälan sker till Västmanlands ombudskvinna Ulrika på [email protected] eller 021-13 41 64.

Kopiera länk