artikel

Kampanja som Bernie! 18 april i Eskilstuna!

ÖVA INFÖR VALRÖRELSEN MED BERNIE-ORGANISATÖREN
Under april 2018 arrangeras en utbildningsturné för Vänsterpartiet med Grayson Lookner som arbetade i Bernie Sanders presidentvalskampanj 2016.

Den 18 april landar turnén i Eskilstuna.

Du som fascinerades av hur en amerikansk socialist, Bernie Sanders, kunde bäras fram av en gräsrotsrörelse till att allvarligt utmana Hillary Clinton i primärvalskampanjen; du som såg Jeremy Corbyns Momentum-rörelse ge Labour en remarkabel framgång i det brittiska parlamentsvalet – välkommen att lyssna!
Med den här kvällen i ryggen hoppas vi i Vänsterpartiet att du ska inspireras till att göra vad du kan för att i och med vårt parti sätta jämlikheten främst i den svenska valrörelsen.

Grayson arbetade som delstatsorganisatör i fem delstater under Sanders primärvalskampanj. Inför det brittiska valet 2017 utbildade Grayson aktivister för Labour och Momentum.
Nu tar vi konceptet till Sverige och breddar samarbetet mellan den europeiska och amerikanska vänstern.

I utbildningen får du i första hand lära dig hur du på ett effektivt sätt kan möta och övertyga väljare på stan, vid dörrknackning eller i telefon. På ett roligt och inspirerande vis blir du tryggare i rollen som ambassadör för Vänsterpartiets budskap om jämlikhet.

Utbildningen är gratis. Vi hoppas att du blir inspirerad till att delta i Vänsterpartiets kampanjarbete inför valet i september, inga förkunskaper krävs.

Vi bjuder på fika från 17.30!

Läs mer på www.zetkin.org/att2018 eller kontakta antingen ditt distrikt eller Zetkin Foundation.

Kopiera länk