artikel

Pressmeddelande. Val till partisyrelsen och partiets valberedning

Maria Forsberg, ordförande för Vänsterpartiet i Eskilstuna, har av partiets kongress i Karlstad, valts in som ersättare i partistyrelsen.

-Jag är stolt och hedrad över att vara vald till ersättare i partistyrelsen. Nu jobbar vi för valvinst 2018 och ett Sverige för alla, inte bara de rikaste, säger Maria Forsberg.

Jag ser fram emot att vara en del av den partistyrelse som ska leda Vänsterpartiet mot en valseger och ett mer jämlikt Sverige. I Sverige ökar klyftorna mellan de som har och de som inte har, Vänsterpartiet har svaren för att förändra detta.

Jag kommer arbeta för att fortsätta lyfta jämställdhets- och jämlikhetsfrågor, samt hur vi på olika sätta kan bygga en ännu starkare partiorganisation på alla nivåer.

 

Vänsterpartiets politiske sekreterare i Landstinget, Elinor Sundén, har av partiets kongress i Karlstad, valts in som ordinarie ledamot i partiets valberedning.

-Jag är mycket glad och tacksam för förtroendet jag idag fått av medlemmarna vid Vänsterpartiets kongress att ingå i partiets valberedning. Jag ser fram emot ett spännande uppdrag och att få vara del i att utveckla partiet.

Kopiera länk