artikel

En riktigt lyckad helg

Vänsterpartiet sörmlands års- och valkonferens hölls den 18-19 februari på åsa folkhögskola i Sköldinge. Debatterna andades kamratlig enighet och gav stort hopp om en riktigt bra valrörelse.
Under två dagar stod politiken i centrum i Sköldinge. Åtminstone för dem som deltog i vänsterpartiets två konferenser. På lördagen valdes ny distriktsstyrelse och ett nytt läns- och landstingspolitiskt program diskuterades. Programmet skickades sedan vidare till DS med direktiv om vad som ska förändras.

Under söndagen antogs listorna till landsting och riksdag. Vänsterns nuvarande riksdagsledamot Elina Linna fick förnyat förtroende, och toppar nu både riksdagslistan och landstingslistan för länets södra delar. Den norra listan toppas av Peter Linnstrand från Flen. Säkert är att vår nya landstingsgrupp kommer släpande med verklig bredd, både vad gäller erfarenhet och intresseområden.

Med detta vill distriktets ombudsmän tacka för två lyckade konferensdagar, och önska DS och partiet lycka till i valrörelsen.

För att se vilka som sitter i den nya distriktsstyrelsen, och vilka som står på de nya listorna; se länken här nedan.

Kopiera länk